sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Seminaari- ja rukousmatka 03-10.07.2008 Harrogate, England

Terveiset Harrogatesta, Englannista!

Harrogate Outpouring 4-6.7.2008

Tulimme Harrogataeen 3.7.08 illansuussa. Lensimme Helsingistä Manchesteriin, josta jatkoimme junalla matkaa Mancesterin keskustaan ja vaihdoimme siellä Leedsin kautta Hulliin menevään junaan. Leedsissä oli viimeinen vaihto Harrogateen. Meillä ei juurikaan ollut odotteluaikaa asemilla vaan pääsimme suoraan sopivin vaihtovälein asemalta toiselle. Suuri kiitos oli Leedsissa myöhässä olleen junan.

Majoitumme ystävättäreni vanhempien luona. Tästä asunnolta on 20 minuutin kävelymatka Hotelliin, jossa seminaari pidettiin.

Secret Place Conference 2008

Aloitimme 4.7 väkevällä ylistyksellä, joka nousi suoraan jo sellaiselle tasolle, että profetaalinen voitelu vapautui. Ylistyksestä vastasi neljän miehen kokoonpano Yarden.

Illan pääpuhujana oli Jerame Nelson, joka on yksi Fresh Fire Ministryn yhteistyökumppaneista. Hän toimii profetaalisen julistuksen alueella. Hänellä toimii tiedonsanat sekä parantumisen voitelu. Jerame ei päässyt lainkaan opetukseen, koska Herra alkoi vuodattaa taivaallisista parantumisia sekä ihmeitä ja merkkejä.

Kuurot korvat saivat kuulonsa, kaihi lähti useiden ihmisten silmistä, käsiin ja jalkoihin asennetut metallit esim. jonkin onnettomuuden seurauksena sulivat aivan silmiemme edessä, kahdelta naiselta sulivat rinnassa olleet kasvaimet, kolmen ihmisen käsistä parani vaurioituneet hermoradat, fibromyalagia parani myös usealta ihmiseltä. Vaurioituneet polvet, jotka eivät koukistuneet kunnolla, paranivat. Ihmisiä vapautui peloistaan jne.

Tämä sama Floridan Outpouring on jo Englannissa ja ihan pian myös Suomessa. Odotamme mielenkiinnolla, mitä Herra täällä tekee!

Lauantaina 5.7 oli kolme kokousta: aamulla, päivällä ja illalla. Aamu- ja päiväkokouksessa
Mark Eshleman jakoi Taivaallisen laeista ja periaatteista. Opetus oli profetaalista ja erittäin syvää.

5.7 illalla puhui Jerame Nelson, joka opetti auktoriteetista sekä kevät- ja syyssateen merkityksestä eli jumalallisesta ajoituksesta sekä hengellisistä ajanjaksoista.

Ylistys oli pitkä ja mahtava. Se nousi tasolta toiselle. Herra paransi ja vapautti ihmisiä ylistyksen aikana. Oli aivan mahtavaa olla Pyhän Hengen vaikutuksen alla monta päivää ja saada väkevää opetusta.

Sunnuntaina pidettiin yksi kokous, jossa oli pääpuhujana Charlie Robinson. Hänellä on myös kansainvälinen palvelutyö. Olin lukenut hänen profiilinsa joskus muinoin ja nyt sain mieheni kanssa olla ensimmäistä kertaa kuulemassa häntä livenä.

Charlie opetti kuinka Jumala nopeuttaa asioita lopun ajassa.

Profetaalisen julistajan hyviä puolia on se, että sana on aina tuoretta ja hyvin pureskeltua. Sellaista ilmestystietoa, joka lisää ilmestystietoa. Vaikka opettaja opettaisi jostakin asiasta, Pyhä Henki valaisee jonkin toisen asian samaan aikaan tai vahvistaa jonkin sinulle jo puhutun asian. Aina tarvitaan vahvistus jonkin toisen ihmisen kautta siihen, mitä Jumala on jo sinulle rukouskammiossasi puhunut.
Olimme seminaarin jälkeen niin poikki, koska voimakkaan Jumalan Pyhän Hengen läsnäolon/voitelun alla oleminen on fyysisesti sitä, kuin olisi juossut maratonin.

Täytyimme Pyhällä Hengellä niin monta kertaa seminaarin aikana, että laskut menivät jo sekaisin.
Olin hiestä märkä kuin uitettu koira ja sain todellakin tuntea, että Jumala on kuluttava tuli.

Mielettömän upeaa oli myös se, että jokainen seminaariin osallistunut henkilö, jonka kanssa vaihdoimme kuulumisia, oli yhtä innostunut Jumalan läsnäolosta, kansakuntiin suuntautunut ja nälkäinen sekä janoinen Jumalan puoleen kuin me olemme. Tunsimme voimakkaan keskinäisen rakkauden ja sen kautta tulevan yhteyden (Apt. 4:32). Kaikki puhuivat kaikkien kanssa ja samoista asioista. Jokaisen päämäärä oli auttaa toista, kunnioittaa toista ja rakastaa toista. Olimme yhdessä hengessä, yksistä ajatuksista sekä yhdellä mielellä koolla Jeesuksen nimessä. Tästä syystä niin monia ihmeellisiä asioita ja voimallisia tekoja tapahtui Jeesuksen nimessä.

Ei kommentteja: