tiistai 30. lokakuuta 2007

Lähetys- ja seminaarimatka 19-26.10.2007, Harrogate, England

Terveiset Harrogatesta, Englannista!!

Osallistuin 19-21.10 Miracle Night-konferenssiin Harrogatessa, jossa pääpuhujana oli Fresh Fire Ministryn Todd Bentley. Hän ja hänen tiiminsä, joka koostui sekä julistajista että profetaalisista rukoilijoista.

Viikonlopun aikana kuultiin monia todistuksia siitä, mitä Herra teki. Tässä on joitain niistä.

Nuori tyttö, jonka toinen jalka oli lyhyempi kuin toinen. Hänen puolestaan rukoiltiin ja jalka kasvoi. Hän tunsi jalassaan ensin kuin pientä kutinaa ja hän istui puhujakorokkeen reunalla. Minä istuin toisessa rivissä ja näin kuinka jalka kasvoi.

Kaksi kuuroa sai kuulonsa takaisin. He molemmat antoivat todistuksensa rukoilemisen jälkeen. Ja kuulon palautuminen oli selvä.

Useat ihmiset saivat hampaisiinsa kulta- ja hopeapaikkoja kokouksien aikana. Paikalla sattui olemaan hammaslääkäri, joka halusi tulla tarkistamaan todistuksen antavien suuta ja totesi paikkojen olevan ”ei normaalin hammaslääkärin” tekemiä.

Eräs mies antoi todistuksensa siitä, että hän oli ollut toisesta silmästään lähes sokea, hänen näkönsä palautui niin, että hän kykeni lukemaan selkeästi lähes sokeutuneella silmällään ja sain olla todistamassa hänen täydellistä parantumistaan.
Vanhemmalla naisella oli kasvain oikeassa korvassa, joka aiheutti kuurouden. Hän kävi kolmena päivänä rukoiltavana ja viimeisenä päivänä hän antoi todistuksensa, että hän tuntee, ettei korvassa ole enää samanlaista kasvaimen aiheuttamaa painoa, joka aiheuttaa kuurouden ja hän todisti kuulevansa. Oikean korvan kuuloa testattiin ja hänen kuulonsa oli palautunut.

Eräällä naisella oli auto-onnettomuudessa vaurioitunut käsi ja siihen oli laitettu lähes 20 metalliruuvia. Käsi oli täysin jäykkä, eikä rannetta tai kättä voinut kääntää esim kämmen ylöspäin lainkaan. Herra kosketti tätä naista kokoussarjan aikana ja käden liikerata palautui normaaliksi. Hän kykeni nostamaan käden ylös-alas, mitä hän ei myöskään ollut leikkausten jälkeen pystynyt tekemään.

Tämän lisäksi tapahtui useita muitakin parantumisia, kuten kivut lähtivät. Skolioosin vääntämä selkä suoristui. Ihmisiä, jotka olivat tulleet kokoukseen kainalosauvojen ja keppien kanssa, lähtivät kokouksista pois ilman niitä. Alttarille jäi myös useat silmälasit.

Kun Todd opetti uskosta, vapautui useat ihmiset demoneista opetuksen aikana ja rukouspalvelussa näimme kuinka noituuden kanssa tekemisissä olleet ihmiset pääsivät vapaaksi. Todistuksia kuultiin myös erilaisista addiktioista vapautumisesta ja useat todistivat myös masennuksen lähteneen.

Kuulimme myös aivan uskomattomia todistuksia taloudellisista ihmeistä ja niiden vastaanottamisesta: eräs mies kertoi antaneensa kylvösiemenensä kolehtiin, kaikki, mitä hänen lompakossaan oli, 18 puntaa. Seuraavana päivänä joku konferenssiin osallistujista, tälle miehelle tuntematon ihminen, tuli hänen luokseen ja sanoi, että Herra oli kehottanut häntä antamaan tälle miehelle 500 puntaa.

Eräs yksinhuoltajanainen antoi todistuksensa että oli laittanut kolehtiin 8 puntaa eli kaikki, mitä hänellä oli. Joku kokousväestä oli pysäyttänyt hänet käytävällä ja sanoi, että Herra kehotti antamaan hänelle timanttikaulanauhan. Tämä oli kultainen ketju, jossa oli amulettina 0,5 karaatin timantti.

Eräs nainen oli menossa sunnuntaina maksamaan hotellilaskuaan, mutta vastaanotto ilmoitti, että hänen ja hänen miehensä hotellilasku oli jo maksettu.

Eräs FFM-tiimiläinen jäsen sai profetaalisen laulun kokouksen aikana ja hänen päälleen tuli kultapölyä niin, että tuoli, jossa hän istui, säkenöi hänen siitä noustessaan. Näin tuolin, kun se siirrettiin rukouspalvelun alettua sivuun.

En ole koskaan aikaisemmin ollut sellaisessa kokouksessa, että saarnan aikana Herran Henki oli niin voimakkaasti läsnä, että ihmisiä juoksi kesken kokouksen heittämään rahaa alttarille. He veivät sinne seteleitä, shekkejä, koruja, kelloja….. tunkivat seteleitä puhujien housujen taskuihin ja paitojen rintataskuihin.

Meidän päällämme oli niin valtava rakkauden henki, että 500 hengen joukko, jotka olivat toisilleen ventovieraita, kättelivät ja halailivat toisiaan.

Ystäväni Ruth, johon lähetysmatkalla Tansaniassa tutustuin, oli seurakuntansa palvelutiimissä. Hän oli järjestänyt minulle aivan mielettömän ihanan paikan toisesta rivistä. Istuin suoraan Todd Bentelyn ja hänen tiiminsä takana, joten minulla oli täysin esteetön näköala puhujakorokkeelle ja sen eteen, jossa Todd palveli ihmisiä. Sain olla omin silmin todistamassa kaikkia näitä ihmeitä ja todistuksia niistä.

Lauantaina minut oli kutsuttu yhteisille illallisille Toddin ja hänen tiiminsä sekä Ruthin seurakunnan palvelutiimin kanssa. Hetkeä aikaisemmin Todd oli palvellut minua salissa, joten olin ilallisella vielä niin voitelun alla, ettei kukaan voinut tulla lähelleni, kun voimakenttä olisi kaatanut heidät.

Tapasin myös ystäväni David Tomberlinin, joka on tunnettu julistaja Kanadassa ja Usa:ssa sekä ympäri maailmaa. Hän palvelee yhdessä myös Toddin kanssa kun omilta puhujamatkoiltaan voi. Saimme ihanasti lopulta sunnuntaina aikaa jutella. Hän oli yrittänyt kahtena iltana tulla luokseni, mutta voitelun tähden hän ei voinut tulla lähelleni. Hän sanoi, että voitelun piiri on niin suuri, että hän ei kykene astumaan siihen sisään. Enkä minä pystynyt keskustelemaan, koska olin niin voimakkaasti Herran läsnäolossa. Eräs tuntematon nainen astui lähelleni ja alkoi itkeä. Hän sanoi, että ympärilläni on pyhyyden kenttä ja jos siihen astuu, ei voi puhua tai ajatella muuta kuin Herraa.

Lisäksi ilostuin valtavasti siitä, että Todd muisti minut (vaikka hän tapaa satoja tuhansia ihmisiä vuoden aikana). Hän kysyi, miten minun palvelutyöni Suomessa on lähtenyt käyntiin. Hän todellakin on lämmin ja aito persoona, joka kohtaa ihmisiä aidosti.

Tutustuin myös erääseen Saksalaiseen naiseen, joka oli tullut ystävineen konferenssiin. Herra sanoi minulle kirjapöydän luona, että mene tuon naisen luo ja anna hänelle korttisi. No minä tein työtä käskettyä ja esittelin itseni ja kerroin Herran sanoneen, että minun pitää tuoda hänelle käyntikorttini. Nainen alkoi nauraa ja kiitti kuuliaisuudestani. Hän kertoi, että Herra sanoi hänelle, että hänen pitää tulla tähän konferenssiin, koska Herra haluaa antaa hänelle kontakteja Afrikasta ja Euroopasta. Hän sanoi, että edellisenä iltana oli eräs Etelä-Afrikkalainen nainen tullut samoissa asioissa hänen luokseen, esitellyt itsensä ja antanut korttinsa ja kertoi Herran kehottaneen häntä niin tekemään. Jumala on niin ihmeellinen, että vaikka me itse emme ymmärtäisi, miksi meidän täytyy toimia tietyllä tavalla. Meidän ei tarvitsekaan tietää, vaan vain totella. Näin Herra vahvisti Saksalaista naista sekä minua (vaikka ajatus kortin viemisestä ventovieraalle tuntui minusta ihan hassulta).

Matka oli aivan mielettömän upea. Joka päivä oli hyvä sää. Aurinko paistoi, yhtään ei satanut eikä tuullut. Ilma oli samankaltainen kuin meillä täällä Suomessa tällä hetkellä.

Tapasin Ruthin, hänen lapsensa ja vanhempansa. Minua todellakin palveltiin.
Joka aamu Ruth toi minulle kahvit huoneeseeni, silläaikaa kun olin aamupesulla. Kun menin alakertaan, hän oli tehnyt minulle valmiiksi ihanat tyypilliset englantilaiset voileivät. Hän ei antanut minun tehdä muuta kuin olla, lukea, rentoutua ja rukoilla. Hän sanoi, Tina… Minä haluan siunata sinua!

Ja siltä minusta todellakin tuntui, että Herra minua siunasi Ruthin ja hänen perheensä kautta!

Kiitos sinulle, joka taloudellisella tuella mahdollistit matkani. Olen luvannut laittaa eteenpäin kaiken sen, mitä Herralta matkan aikana sain.

Ei kommentteja: